21.2.2022

Uusi Excellent Edition on reissaavan perheen vaunuvalinta

Uusi Excellent Edition on reissaavan perheen vaunuvalinta

Kotimaanmatkailu on nyt suositumpaa kuin koskaan, eikä ihme, sillä Suomesta löytyy hienoja paikkoja tutkittavaksi koko perheen voimin. Caravan-buumi on tarttunut etenkin moniin perheisiin, sillä lasten kanssa matkustettaessa on kätevää, että oma tukikohta löytyy läheltä tarvittaessa ja yöpyminen on edullista. Lomalle voi lähteä huoletta useamminkin, kun tietää, että se on järkevän hintaista ja helppoa.

Perheen kanssa on ihana viettää kiireetöntä yhteistä aikaa ilman huolta siitä, ehditäänkö hotelliin ajoissa tai miten kuljetukset järjestetään. Moni kyllästyy kesämökillä samoihin maisemiin, mutta matkailuvaunun kanssa tästä ei tarvitse huolehtia. Maisema vaihtuu liikkuvan kesämökin kanssa juuri niin usein kuin itse haluaa. Matkailuvaunua ei myöskään tarvitse hoitaa ja huoltaa läheskään niin paljon kuin mökkiä, joten voit keskittyä olennaiseen eli lomailuun.

Hobbyn uudessa Excellent Edition -mallisarjassa on monta perheille sopivaa pohjaratkaisua, josta jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman. Ja mikä parasta, Excellent Editionilla voit reissata hyvin niin kesällä kuin talvellakin. Tämä vaunu sopii loistavasti vaikkapa koko perheen laskettelureissulle tai muuhun talviurheiluun. Hyvä lämmitysjärjestelmä pitää vaunun mukavan lämpimänä kylminäkin päivinä, joten pienetkin reissaajat saa nopeasti lämpimiksi. Pakkaa mukaan vain sukset, lumilaudat tai pulkat.

Lapsiperheille erityisen hyvin sopivia malleja Excellent Edition -sarjasta löytyy neljä:

Excellent Edition 490 KMF

Tämä on malleista pienin, mutta silti varsin näppärän kokoinen ja painoinen. Sisältää kerrossängyt kahdelle lapselle. Kokonaispituus on 6.8 metriä, leveys 2.3 metriä ja kokonaispaino 1400 kg. Aikuisille löytyy kolme vuodepaikkaa. WC-tilat ja käsienpesuallas.

Excellent Edition 545 KMF

Tämä on pienintä 490:tä hiukan suurempi malli, joka sisältää myös kerrossängyt kahdelle lapselle. Kokonaispituus on 7.4 metriä, leveys 2.5 metriä ja kokonaispaino 1600 kg. Aikuisille löytyy kolme vuodepaikkaa. Tilava kylpyhuone suihkulla, WC ja käsienpesuallas.

Excellent Edition 560 KMFe

Tämä on lapsiperheille soveltuvista malleista toiseksi suurin vaihtoehto. Sisältää kerrossängyt kahdelle lapselle. Kokonaispituus on 7.5 metriä, leveys 2.5 metriä ja kokonaispaino 1700 kg. Aikuisille löytyy kolme vuodepaikkaa. WC, erillinen käsienpesuallas ja suihku.

Excellent Edition 650 KMFe

Tämä on lapsiperheille soveltuvista malleista suurin vaihtoehto. Sisältää kerrossängyt kahdelle lapselle. Kokonaispituus on 8.3 metriä, leveys 2.5 metriä ja kokonaispaino 1900 kg. Aikuisille löytyy kolme vuodepaikkaa. WC, erillinen käsienpesuallas ja suihku.

Excellent Editionin etuina ovat sen lyömätön hinta-laatusuhde, kaunis sisustus ja toimivat pohjaratkaisut. Nämä ominaisuudet tekevät mallista erittäin kysytyn eli toimi siis ajoissa, mikäli haluat varmistaa perheellesi sopivan liikkuvan lomakodin ennen kesää.

Katso lisätietoja uudesta Excellent Edition -sarjasta.

Etsi lähin Hobby-kauppiaasi ja tilaa oma matkailuvaunusi.