23.2.2023

Hobbyn uusi Maxia-malli on varsinainen perhematkailun helmi

Hobbyn uusi Maxia-malli on varsinainen perhematkailun helmi

Suunnitelmissa kevätretki koko perheen voimin tai laskettelureissu kaveriporukalla? Lähde matkaan uudella Hobby Maxia 595 KML -vaunulla! Tämä tilava pohjaratkaisu täydentää suosittua Maxia-mallisarjaa ja toimii monipuolisena majoituspaikkana isollekin retkiporukalle. Vaunu tarjoaa vakiona aikuisille kolme ja lapsille kaksi vuodepaikkaa, mutta tarvittaessa vaunussa mahtuu nukkumaan jopa seitsemän henkilöä. 

Maxia 595 KML -pohjaratkaisun timantti on takaosan vuodeosasto, joka toimii monipuolisesti sekä kerrossänkynä, lasten leikkitilana, että säilytysratkaisuna. Osia siirtelemällä voidaan tilasta taikoa jopa yhdeksän erilaista käyttötapaa – rakenna linnoitus perheen pienempien kanssa, säilytä matkatavaroita siististi koko matkan ajan tai varaa lemmikille oma lepopaikka. Kerrossängyssä on vakiona kaksi vuodepaikkaa lapsille, mutta tilan lattiatasolle voidaan kätevästi lisätä nukkumapaikka myös kolmannelle. 

Takaosan leikki- ja nukkumatila tarjoaa myös täydellisen paikan esimerkiksi yötaivaan ihailuun, sillä yläsängyssä nukkuvalle avautuu kattoikkunasta näkymä taivaalle ja alempana nukkuvat voivat ihastella maisemia sivuikkunoista. Tilassa on huomioitu myös monipuoliset säilytysratkaisut, sillä sängyn viereen upotettu hylly tarjoaa säilytystilaa esimerkiksi lasten tai lemmikkien leluille ja vaatteille.

Vaunun keulassa sijaitsevissa erillisvuoteissa nukutaan kuin hotellissa konsanaan. Erillisvuoteiden väli voidaan myös täyttää levennysosalla, jolloin leveässä perhesängyssä mahtuu kahden aikuisen lisäksi nukkumaan myös yksi lapsi. Vaunun istuinryhmästä puolestaan saadaan helposti nukkumapaikka myös kolmannelle aikuiselle. 

Hyvin varusteltu keittiö pitää huolen siitä, että voit loihtia kotiruokaa myös matkalla. Keittiö sijaitsee vaunun keskellä ulko-ovien vieressä ja sen varusteluun kuuluu muun muassa Dometicin 133-litrainen jääkaappi 12-litraisella pakastelokerolla. Liedellä valmistat niin keitot kuin pastat ja pesualtaassa hoituvat kokkailun jälkeen tiskit. Tilavaan vaunuun mahtuu myös kompakti, mutta käytännöllinen kylpyhuone, josta löytyy muun muassa Thetfordin käännettävä wc-istuin.

Tutustu lisää uuteen Hobby Maxia 595 -malliin!

Katso ja tunnelmoi, miten uuden Hobby-mallin suunnitteluprosessi eteni tai kurkkaa sisälle vaunuun!

Lisätietoja löydät myös vaunun virallisesta esitteestä!