20.9.2023

Hobbyn tyylikkäät uutuudet vuodelle 2024 – nyt 12 vuoden tiiviystakuulla

Hobbyn tyylikkäät uutuudet vuodelle 2024 – nyt 12 vuoden tiiviystakuulla

Hobby uudisti mallivuodelle 2024 matkailuvaunumallistonsa ulkoasua ja päivitti vaunujen sisustuksia. Suomen matkailuvaunukaupan markkinajohtajan merkittävin uudistus on se, että mallivuodesta 2024 alkaen Hobbyn kaikkien uusien matkailuvaunujen ja -autojen tiiviystakuuaika kasvaa viidestä 12 vuoteen.

MATKAILUVAUNUT 2024

Suomen ja kotimaansa Saksan matkailuvaunukaupan ykkösmerkkinä vuosia olleen Hobbyn menestyksen perustana on laaja mallisto, josta löytyy kilpailukykyiseen hintaan vaihtoehtoja harrastustaan aloittelevista karavaanareista aina luksusta mieliviin saakka. Hobby tekee vaunuja kattavalla koko- ja pohjaratkaisuskaalalla, ja sen seitsemässä mallisarjassa on noin 50 mallia. 

Vaunujen ulkonäköön tehdyssä faceliftissä säilytettiin Hobbyn muotoluun perinteisesti kuuluneet kauneus ja toiminnallisuus. Kaikissa Hobbyn vaunumalleissa on nyt uusi leveä takavalolista, jossa on modernit takavaloyksiköt ja dynaamiset suuntavilkut. Prestige- mallisarjan vaunuissa on nyt uusi, aiempaa dynaamisempi etuosa. Hieman sävytetyt, kaksinkertaista lasia olevat saranoidut ikkunat ulkonevat nyt aiempaa vähemmän vaunun ulkopinnoista. Uudistettu rakenne parantaa ikkunoiden kestävyyttä rasituksia sekä lämmöstä ja kylmästä johtuvia muodonmuutoksia vastaan. Lisäksi ikkunoiden uusi rakenne parantaa äänieristystä.

Hobby uudisti uudelle mallivuodelle Ontour-, Prestige, De Luxe-, ja Excellent-mallisarjojensa sisustusta.

Kokonaan sisältä uudistuneet Ontour ja Prestige huokuvat ylellistä tunnelmaa

Ensiostajille suunnitelluissa Ontour-malleissa harmailla linjoilla elävöitetyt valkoiset kaapinovet muodostavat yhdessä tammipuupintojen kanssa valoisan tunnelman, jota täydennetään tyylikkäillä verhoilla. Keittiössä on harmaasävyiset kalusteet ja kirkasta marmoripintaa olevat työ- ja pöytätasot.

Tumma tammiviimeistely ja korkeakiiltoisen valkoiset pinnat luovat uskomattoman tilaviin Prestige-malleihin ylellisen tunnelman. Erittäin suurissa kaapeissa on ruhtinaallisesti säilytystilaa, ja vaunun harmoninen tunnelmavalaistus luo varsin kodinomaisen tunnelman. Uuden verhoilun saaneen premium-mallin sohvapöydässä on nyt valkoiset reunukset.

Uusi Maxia on perhematkailun helmi

Mallivuodelle 2023 esitellyssä ylellisessä Maxia-huippumallisarjassa on kolme pohjaratkaisua. Maxia-vaunu edustaa pohjoismaalaista muotoilua ja tyyliä. Hobbyn lippulaivavaunu on 8,3 metriä pitkä ja 2,5 metriä leveä teliakselinen Maxia 660 WQM, jossa on edessä panoraamaikkuna ja suuri L-mallinen keittiö, takana poikittainen saarekevuode ja wc-suihkutila.

Lapsiperheitä varten suunnitellun innovatiivisen Maxia 595 KML -mallin monikäyttöinen takaosa muuntuu erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Maxia-perheen uusimmassa jäsenessä vuodepaikkojen määrän saa helposti kasvatettua jopa seitsemään. Vaihtoehtoisesti 8-metrisen vaunun takaosaa voi käyttää reiluna säilytystilana tai harrastusvälineiden kuljetukseen. 

Trendikäs Beachy on vastaus lomaunelmiin

Nuorekkaasta Beachy-vaunusta on kolme mallia, joiden pituusskaala on 5,1–6,0 metriä. Poikkeuksellisia sisustusratkaisuja sisältävissä Beachy-malleissa on vuodetilaa pienen perheen tarpeisiin, ja ne soveltuvat keveytensä vuoksi vedettäviksi myös sähköautoilla.

Matkailuautot 2024

Hobbyn matkailu- ja retkeilyautovalikoimassa on yhteensä seitsemän mallisarjaa. Tyylikkäästi muotoilluissa matkailuautoissa on lukuisia älykkäitä toimintoja ja kattava vakiovarustus.

Kattavasta valikoimasta jokainen löytää suosikkinsa

Puoli-integroitujen kolme mallisarjaa ovat Optima Ontour Edition, Optima Ontour ja Optima De Luxe – näissä mallisarjoissa on yhteensä 13 pohjaratkaisua. Optima Ontour -malliperheen kaksi Edition-mallia ovat aavistuksen perinteisiä matkailuautoja kapeampia van-malleja. 

Hobbyn matkailuautomalliston huipulla on viisi puoli-integroitua Optima De Luxe -mallia, joiden skandinaavishenkisessä sisustuksessa yhdistyvät kalusteiden suoraviivainen muotoilu ja sisustusmateriaalien sointuvat värisävyt. Huippumallissa on alustana Fiat Ducato, muissa Hobbyn matkailuautomalleissa Citroën Jumper.

Hobbyn retkeilyautotarjonnan muodostavat kaksi Vantana Ontour Edition -mallia, kaksi Vantana De Luxe -mallia ja vuosi sitten yhtenä pohjaratkaisuna esitelty Maxia Van. Ensiostajille suunnatuissa OnTour Edition -malleissa on korina Citroën Jumper, isolla Hobby-Top-panoraamakattoikkunalla varustetuissa De Luxe -malleissa Fiat Ducato, jonka saa myös 9-portaisella automaattivaihteistolla. 

Maxia Vanissa yhdistyvät skandinaavinen tunnelma ja moderni muotoilu 

Skandinaavisen tunnelman ja viihtyisyyden huippumoderniin korirakenteeseen ja ajoneuvoteknologiaan yhdistävä premium-luokan Maxia Van on Hobbyn ensimmäinen Volkswagenin Crafter-koriin rakentama malli. Etuvetoisessa Maxia Vanissa on 177-hevosvoimainen moottori, 8-portainen automaattivaihteisto ja kattava määrä ajo-, turvallisuus- ja mukavuusavustimia.