5.9.2018

Uudet vuoden 2019 matkailuvaunut ja matkailuautot valmiina tien päälle!

Uudet vuoden 2019 matkailuvaunut ja matkailuautot valmiina tien päälle!

Vuoden 2019 Hobby-sukupolvi vakuuttaa ennen kaikkea kattavalla vakiovarustuksellaan, avaralla sisustuksellaan ja lyömättömällä hinta-/laatusuhteellaan. Malliston matkailuvaunuista ja -autoista löytyy yhteensä 12 mallisarjaa, 71 pohjaratkaisua ja 83 malliversiota kompakteista ja edullisista premium-luokan luksukseen.

Matkailuvaunut

Hobbyn 2019 vuoden vaunumallisto alkaa kompaktista ja ketterästä ONTOURISTA ja huipentuu yltäkylläisillä mukavuuksilla kuorrutettuun PREMIUMIIN. Matkailuvaunujen layout-vaihtoehtoja on peräti 56 kappaletta. Näistä jokaista on jatkojalostettu sekä optimaalisen matkustamisen, yöpymisen että viihtymisen kannalta.

Excellent 540 FU EXCELLENT 540 FU

Selkeä panostus entistäkin miellyttävämpään yöpymiseen ovat 50 mm korkeammat vuoteet, jotka helpottavat sänkyyn nousemista ja sieltä poistumista (ei koske lastenvuoteita).

Käyttövesisäiliöön on suunniteltu uusi pohjarakenne, mikä mahdollistaa säiliön tyhjentämisen helposti ja täysin. Uutta on myös entistä suurempi valoa tuova kattoluukku ja edelleen kehitetyt ikkunat, joissa on optimoitu lukitus. Asuinosan tekniikan ohjausjärjestelmä on myös päivitetty ja istuinpenkkien alla oleva tavaratila optimoitu.

Uudistuksia ulkopuolen designiin on tehty etenkin PRESTIGE-sarjaan, jossa takaosa on kokonaan uudelleen muotoiltu. Uusia pohjaratkaisuja on tarjolla DE LUXE -malliin (515 UHL) sekä EXCELLENTIIN ja PRESTIGEEN (540 FU & 720 WLC).

PRESTIGE-sarjan takaosan uusi muotoilu käsittää mm. upeat reunalistat, takadiffuusorin, takavaloyksikön, takavalot ja uuden kromisen vetokahvan. PRESTIGE-sarjan takaosan uusi muotoilu käsittää mm. upeat reunalistat, takadiffuusorin, takavaloyksikön, takavalot ja uuden kromisen vetokahvan.

515 UHL on oivallinen ratkaisu perheille, koska alaslaskettava ylävuode tuo kompaktiin vaunuun 6 makuupaikkaa. Pohjassa 540 FU on parivuode vaunun takaosassa, valoa tuova panoraama-etuikkuna sekä uusi sivupesuhuone erillisellä suihkukaapilla. Keittiössä on uusi helppokäyttöisempi pimennys- ja hyttysverho. PRESTIGE 720 WLC -uutuuspohjassa taas tilava u-mallinen istuinryhmä vaunun etuosassa, panoraama-etuikkuna, erillisvuoteet sekä ylellinen pesuhuone takaosassa tuovat matkustamiseen uutta hohtoa.

PRESTIGESSÄ on uutta myös Chesterfield Oak / Magnolia -kalusteet. ONTOURIN kalusteissa taas tekee vaikutuksen viileän trendikäs Anthrazit Pearl-Metallic -koristelu.

Uusia lisävarusteita ovat mm. KNOTT ETS -ajonvakautusjärjestelmä ja EasyDriver-vaununsiirtojärjestelmä myös 2-akselisiin malleihin.

Hobby matkailu- ja retkeilyautot 2019

Hobbyn matkailu- ja retkeilyautovalikoimassa on 2019 kaikkiaan 6 mallisarjaa. Puoli-integroidusta Optima-mallistosta löytyy kaksi mallisarjaa: OPTIMA DE LUXE ja OPTIMA PREMIUM. Alkovimallisista matkailuautoista vaihtoehtona on SIESTA DE LUXE.

Elegantti OPTIMA DE LUXE Elegantti OPTIMA DE LUXE

Uudistuksia ulkopuolen designiin on tehty etenkin OPTIMA DE LUXE -sarjaan, jossa takaosa on kokonaan uudelleen muotoiltu. Sarjasta löytyy uudessa mallistossa myös vaikuttava dynaaminen LED-suuntavilkku.

Useammassa mallissa korin uudistetun etuosan hopeanharmaa kaarimuoto yhdessä sivukiila- ja ovikoristeiden kanssa päivittää malliston ulkoasua harkitun hienovaraisesti. Rakenteellisesta uutta ulkopuolella on uusi kattoluukku ja ulko-oven uusi magneettinen kiinnipito. Lisäksi kaasupullotilaa on optimoitu myös komposiittipulloille sopivaksi.

Optima Premium T65 FL OPTIMA PREMIUM T65 FL

Sisäpuolella takapesutilojen ilmankierto on optimoitu, alkovivuoteen mekanismi päivitetty ja uudet kahden liitännän USB-rasiat lisätty. TV-nivelteline sopii 22-tuumaiselle televisiolle ja sisääntulossa on uudenmallinen valaistu tartuntakahva. Passiivisella jäähdytyksellä on laturin ääni on saatu minimoitua ja uusi akkusensori mahdollistaa optimaalisen latauksen kaikissa tilanteissa.

OPTIMA DE LUXE -sarjasta löytyy kaksi uutta pohjaratkaisua: T70 GQ ja T70 HGQ. Molemmissa uutuusmalleissa on parivuode ja HGQ-mallissa alaslaskettava ylävuode. VANTANA-retkeilyautoissa on uudessa mallistossa kokonaan uudelleenkehitetyt keittiöblokit ja pesutilat.

Kaikenkattava Vantana De Luxe Kaikenkattava VANTANA DE LUXE

Matkailuautoissa on valmiina tehdasasenteisena poikkeuksellisen kattava, jopa yli 10 000 € arvoinen HobbyKomplett-täysvarustus. Saatavilla on kuitenkin myös uusi edullisen lähtötason VANTANA ONTOUR -retkeilyauto, joka on varustukseltaan riisutumpi.

Vauhdikas uutuus-trio! Ketterät VANTANA-retkeilyautot

Retkeilyauto VANTANA on loistava valinta liikkuvaa ulkoilmaelämää arvostaville ja vaikkapa monikäyttöistä perheen toista autoa hakeville. VANTANASTA on vuoden 2019 mallistossa saatavilla kolme malliversiota: ONTOUR, DE LUXE sekä PREMIUM, joille kaikille on yhteistä kompakti koko ja korkealuokkainen matkustamisen ja asumisen mukavuus.

Vantana Ontour K60 FT VANTANA ONTOUR K60 FT

Kaikki kolme malliversiota ovat pohjaratkaisultaan toisiaan vastaavia ja kaikkiin on valittavissa joko parivuode (K60 FT) tai erillisvuoteet (K65 ET). Uusi kompakti pesuhuone on sama kaikissa malleissa. Malliversiot eroavat toisistaan kuitenkin sisustuksen, varustelun ja ulkopuolen yksityiskohtien osalta.

Etähallittavuus kehittyy ja yleistyy

Lisävarusteena saatavalla Hobby Connect -etähallintaratkaisulla matkailuajoneuvon lämmityksen, ilmastoinnin, jääkaapin, säiliöiden täyttöasteiden ja muiden asuinteknisten ominaisuuksien tarkkailu ja säätö onnistuu älypuhelimen tai tabletin kautta etäohjauksena MyHobby -sovelluksen kautta. Hobby Connect ilmoittaa myös Push-viestillä, mikäli ajoneuvoa liikutetaan alkuperäiseltä sijaintipaikaltaan.

Hobbyn uutuusmallisto esitellään Lahden Caravan Messujen uudella hallipaikalla (osasto C1). Tervetuloa tutustumaan!