Hobby Caravan

matkailuautot ja matkailuvaunut

Hobby Caravan

Perheen yhteisiä muistoja

Matkailuautolla kahden viikon perhereissuun (isä, äiti, tyttö 10v, pojat 5v, ja 3v.) Ruotsiin ja Tanskaan lähdettiin seikkailumielellä; otetaan vastaan mitä tulee. No, pieni merenneito osoittautui yllättävän pieneksi ja iltakävely Christianiassa – nuoruusvuosien muistoista poiketen – melko tylsäksi. Kaatosateisessa Kööpenhaminassa olimme varmasti ainoat kumisaappaissa kulkevat ihmiset. Ruukaiseen keskustaan parkkeeratussa autossa, alas laskettujen kaihtimien takana olo oli kuitenkin turvallinen; kaukana kavala maailma.

H.C.Andersenin museo oli sadunomainen, vaikka sen edessä oleva Hans Christianin patsas pelästytti lapset pahanpäiväisesti kääntämällä päätään kun tulimme kohdalle. Guinesin ennätysten museossa menimme kaiken uskomattoman kanssa valokuviin, vertailun vuoksi. Välillä ajettiin ”matka-autolla” vähän lisää. Säännöllisin väliajoin takaosasta kuului huuto: ”Koska minä saan istua etupenkillä? Koska on minun vuoro? Nyt on mun vuoro! Miksen minä saa istua etupenkillä? Minä haluan eteen!!!”

Legoland Billund ihastutti meitä kaikkia. Tosin leirintäalueella autostamme varastettiin roikka, mutta onneksi paikallisesta K-raudasta löytyi vastaava. Astrid Lindgrenin maailmassa pieni ihminen touhusi pikkuriikkisissä taloissa omaan tahtiinsa mitä tahtoi, koska aikuiset eivät kertakaikkiaan mahtuneet ovesta sisään keskeyttämään leikkejä. Kissankulmassa poikamme yhdennäköisyys Eemelin kanssa sai ihmiset hymyilemään ja kaivamaan kameransa esille. Kolmårdenin safariajelulla valtava leijona käveli tiellä autoamme vastaan ja saimme pitkään ihailla sitä kun se laiskasti siirtyi sivuun. Royal Palace Drottningholmin parkkipaikalla keitimme suomalaiset hernesopat. Ja iltaisin, kun kaikki olivat kömpineet unilelujensa kanssa makuusoppeihin, luettiin autossa Astrid Lindgrenin satuja.

Osallistu kilpailuun
Agentti:
Hobby Group Finland
|
Kousatie 1A
,
00430 Helsinki
|
|
Tietosuojaseloste
Mainostoimisto Redland 2019-mallisto 2018-mallisto