13.9.2017

Uusi De Luxe UHK 515 – vuodepaikat jopa 7:lle

Uusi De Luxe UHK 515 – vuodepaikat jopa 7:lle

Käytännöllisen ja kompaktin pohjaratkaisunsa ansiosta De Luxe –mallisarja on todellinen perheiden suosikki. De Luxesta on saatavilla 12 mallia, joista viidessä pohjaratkaisun suunnittelussa on pyritty ratkaisemaan erityisesti perheiden tilatarpeita. Näiden mallien pohjaratkaisun suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota mm. lapsille tarkoitettuun tilaan.

Enemmän tilaa yhdessä ololle

De Luxe 515 UHK -pohjaratkaisussa perheiden tilantarve on ratkaistu kätevillä alaslaskettavilla vuoteilla. Tämä antaa perheille enemmän tilaa yhdessä oloon.

515 UHK -mallissa on vuodepaikkoja jopa neljälle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Tämä tekee tästä yksiakselisesta ja kompatikokoisesta, 2,30 metriä leveästä matkailuvaunusta ainoan laatuaan matkailuvaunumarkkinoilla.

515 UHK-mallin lastenhuone sijaitsee vaunun etuosassa. Lastenhuoneessa on kaksi kerrosvuodetta ja yksi lisävuode, jonka saa esiin sivuistuinryhmästä. Päivisin alemman kerrosvuoteen voi kääntää ylös ja samalla vapautuu tilaa leikeille. Lasten turvallisuus on meille tärkeää ja siksi ylempi vuode on varustettu putoamissuojalla.

Vaunun takaosassa sijaitsevasta istuinryhmästä saa parivuoteen. Takaosan pöytäryhmän yläpuolella sijaitsee toinen alaslaskettava parivuode. Ylävuoteen korkeutta voidaan säätää portaattomasti niin, että sen alapuolelle jäävä istuinryhmä on edelleen käytössä. Se voidaan myös vaivattomasti nostaa yläasentoon katon alle.