3.9.2021

TULOSSA: UUSI BEACHY-CAMPER – RANTATUNNELMA MUKANASI MISSÄ VAIN

TULOSSA: UUSI BEACHY-CAMPER – RANTATUNNELMA MUKANASI MISSÄ VAIN

Matkailu on muutakin kuin vain viimeisimpiä varustuksia – se on tunnelmaa. Uusi BEACHY-camper on tehty erityisesti niille, jotka arvostavat elämän pieniä iloja ja haluavat kantaa mukanaan vain kaiken tarvitsemansa. BEACHYn saavutettava hinta-laatusuhde antaa mahdollisuuden toteuttaa unelmiasi, ja se on täydellinen matkakumppani elämäsi seikkailuihin.

Matkailuvaunu rantateemalla

Herää rannalla aaltojen kohinaan. Nauti lounas merinäköalalla. Käy iltauinnilla suoraan takaovelta. Uusi BEACHY-camper toteuttaa kesäiset lomaunelmasi, missä ikinä sitten oletkin. 

Kompakti BEACHY on nykyaikainen retkivaunu, jossa on mukana tuulahdus nostalgiaa ja retrotunnelmaa suoraan Hobbyn alkuperäisistä vaunuista. Sen inspiraationa on toiminut vahvasti kesäinen lomatunnelma – päättymättömiltä tuntuvat illat, rannalla makaavat ajopuut, valkoiset simpukankuoret ja tuulessa tanssivat kaislat. Vaikutteet näkyvät erityisesti vaunun sisustuksessa, jonka kautta voi saavuttaa ainutlaatuisen itsenäiseen matkailuun sopivan rantatunnelman. Uniikin BEACHYn kohokohta on sen suuri takaovi, josta voit ihastella ympärillä avautuvia maisemia sängyssä lokoisasti makoillen.

Yksinkertainen on kaunista

BEACHYn muotokielessä ja sisustuksessa korostuu yksinkertainen suunnittelu sekä luonnon vaalea värimaailma. Kangaspäällysteiset korit ja taskut tarjoavat runsaasti säilytystilaa tavallisten kaappien sijaan. Viihtyisältä istuinalueelta löytyy luonnonmateriaaliset, hiekanväriset tyynyt. Illan tullen istuimet ovat helposti muutettavissa mukaviksi vuoteiksi. Vaunussa on kompakti keittiö ja vaatekaappi, joka voidaan tarvittaessa varustaa Porta Potti -wc:llä.

BEACHYn ainutlaatuinen sisustus huokuu rantamajojen boheemia elämäntyyliä. Se on pelkistetyn kotoisa, jotta voit keskittyä nauttimaan siitä mikä on tärkeää – suolaisesta merituulesta hiuksissa, pehmeästä hiekasta varpaiden alla sekä ystävien ja perheen seurasta. 

Elä rantaunelmaasi pyörien päällä

Elämä on parhaimmillaan silloin, kun se on spontaania, aitoa ja yksinkertaista. BEACHY tarjoaa sinulle vapauden liikkeellä ollessasi – voit tuoda kesätunnelman aina mukanasi rannalle, metsään tai keskelle kaupungin vilskettä. 

BEACHY on ihanteellinen vaihtoehto reissaajan retkivaunuksi, sillä se antaa mahdollisuuden toteuttaa unelmasi yhdistämällä saavutettavan hinta-laatusuhteen varusteluun, joka mukautuu tarpeisiisi sopivaksi.

Tarjolla on kolme eri kokoista BEACHY-mallia, joista jokainen on kuin tehty sinun seikkailujasi varten. Unohda kaikki mitä tiedät retkeilystä ja suuntaa sinne, minne sydämesi kaipaa.

Tutustu BEACHY-matkailuvaunuun >