15.3.2019

Tulossa: OPTIMA ONTOUR EDITION – täydellinen varustelu järkihintaan

Tulossa: OPTIMA ONTOUR EDITION – täydellinen varustelu järkihintaan

Uusi OPTIMA ONTOUR EDITION on tehty laatua ja mukavuutta arvostaville matkailijoille. Se on hinnaltaan edullinen, mutta samalla täydellisesti varusteltu malli, johon ei tarvitse erikseen hankkia lisävarusteita.

Sopii talviolosuhteisiin ja ympärivuotiseen käyttöön

Malli sopii hyvin suomalaisiin olosuhteisiin ja ympärivuotiseen käyttöön. Se on lämpöeristetty erinomaisesti modernien materiaalien ja rakenteiden ansiosta.

Monipuolinen varustus tekee talvimatkailusta helppoa ja miellyttävää. Mallissa on vakiovarusteena esimerkiksi innovatiivinen ulosvedettävä teline kaasupulloille sekä eristetty ja lämmitetty jätevesisäiliö.

Ketterä ja helppo ajettava

Kompakti OPTIMA ONTOUR EDITION on kokonaisleveydeltään 216 cm. Se on ketterä ja helppo ajettava, jolla matka taittuu kapeilla ja kurvikkaillakin teillä. Näin se sopii sekä spontaaneille kaupunkireissuille että kattaville seikkailumatkoille.

Luotettavien hallintalaitteiden ansiosta voit matkustaa rauhassa ja lomailla missä milloinkin haluat.

Kaksi pohjamallia

OPTIMA ONTOUR EDITION on saatavilla kahdella eri pohjamallilla, joko parivuoteella tai kahdella yksittäisellä vuoteella.

Vauhdikas matkailuautomalli tehdään Citroenin alustalle. Se valmistetaan käsityön ammattitaidolla ja rakkaudesta yksityiskohtiin Hobby-matkailuautotehtaalla Schleswig-Holsteinissa.

Uutta mallia on mahdollista koeajaa Best Caravanilla ja Touring Carsilla maaliskuun lopusta alkaen, kun testiautot saapuvat.

Tutustu uuteen malliin tarkemmin 

OPTIMA ONTOUR EDITION TIEN PÄÄLLÄ NORJASSA – KATSO VIDEOT

Päivä 1: Hobbyn testitiimi saapuu Tromssaan Pohjois-Norjaan ja vierailee Tromso Villmarkssenterissä kokeilemassa vauhdikasta rekikoira-ajoa.

Päivä 2: Tiimi jatkaa matkaansa päätyen vuorien, vuonojen ja siltojen kautta ihastuttavalle Sommarøy:n saarelle.

Päivä 3: Ohjelmassa Pohjolan Pariisi, eli Tromssan kaupunki ja upeat revontulet.