2.9.2020

Hobby uutuudet – suosituin matkakumppani vuodesta toiseen

Hobby uutuudet – suosituin matkakumppani vuodesta toiseen

Hobbyn matkailuajoneuvomallisto on jälleen päivitetty vastaamaan tämän ajan vaatimuksia. Mallistossamme on vuonna 2021 vaihtoehtoja kompakteista ja edullisista malleista premium-luokan luksukseen.

Hobbyn valtteja ovat kattava vakiovarustelu avaralla ja toimivalla sisustuksella sekä lyömätön hinta-laatusuhde.

Kenties juuri tästä syystä Hobby on suosituin ja myydyin merkki Euroopassa. Vuodesta toiseen.

Matkailuvaunut 2021

Uusi vuosi, uusi ilme. Kaikki mallistot Premium-mallisarjaa lukuun ottamatta saavat nyt täysin uuden värityksen. Moderni ja ajanmukainen tyyli yhdistää edelleen kaikkia mallejamme.

KYMMENIÄ MALLEJA KYMMENILLÄ POHJARATKAISUILLA

Malleja on yhteensä 59 joissa on 41 erilaista pohjaratkaisua. Mallisarjoja on kuusi ja ne poikkeavat toisistaan sisustuksen, kalustuksen ja varustuksen osalta.

Suurimmissa Hobby-vaunuissa on vuoteet viidelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lyhin vaunu on noin 5,7 metriä pitkä, pisin hieman yli 9 metriä pitkä. Vaunujen leveydet ovat 2,2 tai 2,3 tai 2,5 metriä.

Jokaiselle on tarjolla varmasti tarpeisiin ja vaatimuksiin sopiva Hobby-vaunu, aloittelijasta kokeneeseen karavaanariin.

KOLME UUTTA MALLIA, UUSISSA KUOSEISSA

EXCELLENT 620 CL

Excellent-mallisarjaan uutta on malli 460 SL. Siinä on erillisvuoteet vaunun etuosassa, takakeittiö ja keittiön vieressä wc-pesuhuone. Toinen saman mallisarjan vaunu on 620 CL, jossa on erillisvuoteet edessä ja U-istuinryhmä takana sekä L-keittiö keskellä.

Prestige-malliston uutuusmalli on 650 UFf. Tässä mallissa keskiparivuode on edessä ja U-istuinryhmä takana.

PRESTIGE 650 UFf

Kaikki kolme uutuusvaunua ovat ennestään suosittuja ja hyviksi koettuja pohjaratkaisuja. Nyt ne ovat uusissa upeissa kuoseissa, tätä päivää henkivillä kalusteilla.

Uutta on myös ulko-oven design, Dometic-kattoluukut, Knott-kitkavetopää, suurempi tavaratilan luukku ja sisäpuolella uusi Thetfordin liesi-uuniyhdistelmä, kulmavalaisimet, teleskooppipöytäjalka. Lisäksi mallikohtaisesti on saatavilla HobbyConnect ja hallintajärjestelmä.

Kaikki Hobby-vaunut ovat HobbyKomplett-täysvarustettuja. Se tarkoittaa lukuisia varusteita, jotka yleensä on totuttu näkemään vain lisävarustelistalla. Meillä ne ovat vakiona.

HOBBYCONNECT – LISÄÄ ÄLYÄ VAUNUN HALLINTAAN

HobbyConnect on älypuhelimella tai tablettitietokoneella hallittava vaunun sähköisten järjestelmien hallintajärjestelmä.

Sillä voi ohjata ja tarkkailla vaunun sisäisessä verkossa tai mistä päin maailmaa tahansa vaunun lämmitys- ja ilmastointijärjestelmää, käyttö- ja jätevesisäiliöiden täyttöastetta, akkujen varaustilannetta, multimedialaitteita, valaistusta sekä seurata vaunun sijaintia.

Jos vaunu liikkuu luvatta paikaltaan, lähettää järjestelmä siitä ilmoituksen älylaitteeseen. Kaikki tämä lisää merkittävästi mukavuutta ja turvallisuutta matkasi ajaksi.

Matkailuautot 2021

Maailman suurimman matkailuvaunujen valmistajan Hobbyn matkailuautovalikoimassa on kuudessa mallisarjassa yhteensä 19 mallia. Osa Hobby-matkailuautoista valmistetaan Fiat- ja osa Citroen-alustoille.

RETKEILYAUTOT

2,05 metriä leveiden ja peltikuoristen retkeilyautojen suosio kasvaa jatkuvasti niiden helpon käsiteltävyyden ja monikäyttöisyyden ansiosta.

NUKKUMISMUKAVUUTTA SUUREMMILLA VUOTEILLA

Vantana Ontour ja Vantana De Luxe -mallistossa on kummassakin kaksi mallia. Pituudeltaan mallit ovat hieman alle ja hieman yli 6 metriä. Kummassakin mallisarjassa valittavana on pitkittäisillä erillisvuoteilla tai poikittaisella parivuoteella varustetut mallit. Uuden mallivuoden kunniaksi vuoteet ovat suurentuneet.

VANTANA ONTOUR JA VANTANA DE LUXE

Ontour-sarjassa on vakiona 70-litrainen jääkaappi ja lisävarusteena on lisäksi saatavana 90-litrainen malli. De Luxessa on kummankin puolen avattava 90-litrainen jääkaappi.

Mallien alustana on Fiat Ducato ja auton ulkoväritys on valkoinen. Lisävarusteena De Luxe on saatavana vaalean- ja tummanharmaana sekä mustana.

VANTANA DE LUXEEN LUONNONVALOA ISON KATTOLUUKUN KAUTTA

Vantana De Luxe -autoissa on nyt uutuutena vakiona iso kattoluukku, joka tuo autoon valoisuutta ja mahdollistaa vielä tehokkaamman ilmanvaihdon.

VAN

Van-sarja on nimeltään Optima Ontour Edition. Kompakti Optima Ontour sopii parhaiten spontaaneihin kaupunkipyrähdyksiin tai suuriin seikkailumatkoihin. Optima Ontourissa on huikea hinta-laatusuhde ja loistavat pohjaratkaisut.

OPTIMA ONTOUR EDITION

Optima Ontourissa on vuodevaihtoehtoina erillisvuoteet, poikittainen parivuode tai keskiparivuode eli niin sanottu Queensbett. Kaikki kolme mallia ovat Citroen-alustaisia. Kaikissa Van-sarjan malleissa on HobbyKomplett-täysvarustus vakiona.

PUOLI-INTEGROIDUT

Citroen-alustaisessa Optima Ontour -mallistossa on kuusi pohjaratkaisua, joista kaksi alaslaskettavalla ylävuoteella. Uusia malleja on kaksi: T70 E erillisvuoteilla ja T70 F pitkittäisellä parivuoteella. Molemmissa on tilava takapesuhuone-wc-yhdistelmä. Optima Ontourin hinta-laatusuhde on nyt paras mahdollinen.

OPTIMA ONTOUR T70 E

Vanhemmista malleista saatavana on myös huippusuosittu puoli-integroitu T65 HKM. Kuudelle matkustajalle suunniteltua mallia voidaan kuljettaa B-ajokortilla mallin alhaisemman kokonaispainon ansiosta.

Puoli-integroitujen premium-sarja on Fiat Ducato-alustainen Optima De Luxe, jonka varustetaso on laajin mahdollinen. Se on kolmen mallin mallisto, joista yhdessä on ylävuode. Tulevalle mallikaudelle kalusteet sekä useita sisätilojen ratkaisuja on päivitetty. Kaksiosainen ulkoporras on nyt mallissa vakiona.

ALKOVIAUTOT

Erityisesti lapsiperheiden suosimia alkoviautoja on tarjolla kolme mallia, joista yhdessä on kerrosvuoteet. Istumapaikkoja ajon aikana on tarjolla näissä malleissa jopa kuusi.

Aikaisempi alkovimallisarja Siesta korvautuu nyt Optima Ontour Alkoven -mallistolla. Alkoviautot ovat Citroen-alustaisia.

OPTIMA ONTOUR ALKOVEN

KATTAVA VAKIOVARUSTUS

Kaikissa Hobby-matkailuautoissa on Hobby-Komplett-täysvarustus. Erillisiä lisävarustepaketteja ei siis tarvitse miettiä, sillä autot ovat jo tehtaalta lähtiessään valmiina lomalle lähtöön.

Vakiona on myös Hobby CI-BUS-hallintajärjestelmä, jolla ohjataan kaikkia sähkötoimisia laitteita ja toimintoja joko keskitetysti auton kosketusnäyttöpaneelista tai sovelluksella joko älypuhelimella tai tablettitietokoneella.

Kaikissa Hobby-matkailuautoissa on vakiona suuri 133-litrainen molemmin puolin avattava Dometicin absorptiotekniikalla varustettu jääkaappi.

Mallikaudelle 2021 on lisäksi kaikkiin malleihin saatavana lisävarusteena ohjaamon lisävuodepaketti. Se mahdollistaa ohjaamon istuinten päälle yhdelle, enintään 100 kg:n painoiselle ihmisille tarkoitetun lisävuoteen.

HobbyConnect on vakiona Optima De Luxe -autoissa ja lisävarusteena saatavana kaikkiin Hobby-matkailuautoihin sekä Vantana De Luxe -retkeilyautoihin.