12.9.2019

Hobby uutuudet – suosituin matkakumppani 2020

Hobby uutuudet – suosituin matkakumppani 2020

Hobbyn suositussa matkailuajoneuvomallistossa on tulevana vuonna vaihtoehtoja kompakteista ja edullisista malleista premium-luokan luksukseen. Hobby-matkailuvaunuista ja -autoista löytyy yhteensä 14 mallisarjaa ja 84 pohjaratkaisua.

Hobby vakuuttaa kattavalla vakiovarustuksellaan, avaralla ja toimivalla sisustuksellaan sekä lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan. Ei siis ihme, että siitä on tullut suosituin ja sitä kautta eniten myydyin merkki Euroopassa.

Matkailuvaunut 2020

Hobbyn 2020 vuoden vaunumallisto alkaa kompaktista ja ketterästä OnTourista ja huipentuu yltäkylläisillä mukavuuksilla kuorrutettuun Premiumiin. Mukavan ja toimivan asumisen näkökulmasta suunniteltuja layout-vaihtoehtoja on peräti 58 kappaletta.

Suurenmoinen PrestigeSUURENMOINEN PRESTIGE

Takaosa on täysin uudelleenmuotoiltu OnTour-, De Luxe, De Luxe Edition ja Excellent -mallisarjojen vaunuissa. Muotoilu on tuttu Prestige-mallisarjasta, johon se uudistui jo 2019. Takaosan uusi muotoilu käsittää mm. upeat reunalistat, takadiffuusorin, takavaloyksikön, uudet takavalot ja uuden kromisen vetokahvan.

Hobbyn kevyin OnTour-aloitusmalli sisältää neljä pohjaratkaisua, joista yhdessä on lastenvuoteet. Alle 7-metristen OnTour-vaunujen painot alkavat 1 200 kilosta, joten niiden kanssa pärjää pienelläkin vetoautolla.

Eniten layout-vaihtoehtoja löytyy perheiden suosimasta ja nuorekkaaseen makuun suunnitellusta De Luxesta, peräti 18 kappaletta. Kuudessa mallissa on lastenvuoteet ja kahdessa takaistuinryhmän yläpuolelta alas laskettava ylävuode.

Urheilullisen De Luxe Edition -mallisarjan kuudesta pohjaratkaisusta neljässä on lastenvuoteet. Useimpiin perhemalleihin on myös saatavissa lisävarusteena 3-kerrosvuode.

Tunnelmallisesta Excellent-mallisarjasta löytyy 13 pohjaratkaisua, joista kahdessa on keskiparivuode ja kolmessa iso takapesuhuone. Uusi pohjaratkaisu on 650 UMFe.

Excellent 650 UMFeEXCELLENT 650 UMFe

Tilavassa ja hienostuneessa Prestigessä on kaksi uutta pohjaa 560 FC ja 720 WQC. Vaikka uusi 560 FC on Prestige-sarjan pienin malli, se on kokoonsa nähden varsin tilava. 6,34-metrisen vaunun etuosassa olevan lähes pyöreä sohvaryhmän jatkeena on L:n muotoinen keittiö, joka on varustettu 150 litran jääkaapilla. Oikeassa takakulmassa olevan pitkittäisen parivuoteen vieressä on tilava pesuhuone, joka jakautuu suihku- ja wc-tilaan.

720 WQC on Prestige-sarjan uusi huippumalli. 7,86-metrisessä teliakselivaunussa on 560 FC:n tapaan iso sohvaryhmä, L-mallinen keittiö ja 150 litran jääkaappi. Huippuvarustellussa 720 WQC:ssä olevan poikittaisen saarekeparivuoteen pääpääty voidaan nostaa lukuasentoon, jolloin vuode lyhenee ja vaunun perällä oleviin saniteettitiloihin on helpompi kulkea.

Prestige 720 WQCPRESTIGE 720 WQC

Muita vuoden 2020 malliston uutuuksia kaikissa malleissa ovat aluvanteiden uusi design, liesi-uuniyhdistelmän laajennus altaan peitelevyllä, savuhälytin vakiona sekä jääkaapin antrasiitin värinen pinta. Lisäksi lisävarusteena saatavaa Hobby Connect -ohjausjärjestelmää My Hobby App -applikaatiolla on optimoitu ja laajennettu.

Matkailuautot 2020

Hobbyn matkailuautovalikoimassa on vuonna 2020 kaikkiaan viisi mallisarjaa.

Puoli-integroidusta Optima-mallistosta löytyy neljä mallisarjaa: Optima De Luxe ja Optima Premium, Optima Ontour Edition sekä uutuus Optima Ontour. Alkovimallisista matkailuautoista vaihtoehtona on tilava ja perheystävällinen Siesta De Luxe kolmella vaihtoehtoisella pohjaratkaisullaan. Saatavana on myös kerrosvuodemalli.

Optima OntourOPTIMA ONTOUR

UUSI MALLISARJA Optima Ontour -matkailuautot
Optima OnTour on aivan uusi puoli-integroitujen autojen mallisarja, joka on muiden Optima-mallien tapaan 233 senttiä leveä. Seisomakorkeutta uutuudessa on 205 cm. Citroën Jumper -alustaisesta OnTourista on neljä pohjaratkaisua, joista kaksi on alaslaskettavalla ylävuoteella.

Perheille suunniteltuun uuteen 6,99-metriseen OnTour T 65 HKM -malliin saa jopa kuusi matkustajapaikkaa – myös makuupaikkoja saadaan takana olevan kerrosvuoteen ja alas laskettavan keskivuoteen ansiosta kuudelle. Ohjaamon takana on iso perhekoon olohuone, sillä ulko-ovi on takana kerrossängyn lähellä, ja kompakti pesuhuone on vastapäätä sisäänkäyntiä. Ulko-oven ja ison sohvaryhmän välissä on L-mallinen keittiö.

Optima Ontour T 65 HKMOPTIMA ONTOUR T 65 HKM

Toinen uusi mallisarja on jo tehtaalta lähtiessään poikkeuksellisen hyvin varusteltu, ketterä ja helposti ajettava OnTour Edition. Uudet Citroën Jumper -alustaiset van-mallit ovat 216 senttiä leveitä, ja niissä on seisomakorkeutta 198 senttiä. Tarjolla on kolme pohjaratkaisua: 6,78-metrisen mallin saa pitkittäisillä vuoteilla tai poikittaisella vuodearkulla, kun 7-metrisessä V65 GQ:ssa on pitkittäinen saarekevuode, jonka pääpääty voidaan nostaa lukuasentoon kulkemisen helpottamiseksi.

Optima De Luxe -mallisarjassa on kuusi erilaista pohjaa, joista kaksi on alas laskettavalla ylävuoteella. Korkealuokkaisessa Optima Premium -mallisarjassa on neljä pohjaratkaisua, joista yhdessä on alas laskettava ylävuode. Optima Premium henkii loistokkuutta myös sisätiloiltaan, sillä Bronze Metallic- ja Stone Grey Metallic -kalusteet antavat tälle matkailuautolle aivan erityisen ilmeen.

Optima Premium T75 HGE OPTIMA PREMIUM T75 HGE

Kaikkia malleja koskettavia uutuuksia ovat uudet Euro 6d-TEMP -moottorit, FIAT 9-vaihteinen automaattivaihteisto, tablettitietokoneen teline ja USB-pistorasiat ohjaamossa sekä parannettu radioantenni ja uudet vakiokankaat.

Kaikissa DeLuxe, Premium sekä Edition -versioissa on valmiina tehdasasenteisena poikkeuksellisen kattava, jopa yli 12 000 € arvoinen HobbyKomplett-täysvarustus.

Retkeilyautot 2020

Retkeilyauto Vantanasta on saatavilla kolme malliversiota: Vantana OnTour, Vantana De Luxe sekä Vantana Premium, joille kaikille on yhteistä kompakti koko ja korkealuokkainen matkustamisen ja asumisen mukavuus.

Vantana OntourVANTANA ONTOUR

Retkeilyauto Vantana on loistava valinta liikkuvaa ulkoilmaelämää arvostaville ja vaikkapa monikäyttöistä perheen toista autoa hakeville. Kaikki kolme malliversiota ovat pohjaratkaisultaan toisiaan vastaavia ja kaikkiin on valittavissa joko parivuode (K60 FT) tai erillisvuoteet (K65 ET).

Vantana Premium K65 ETVANTANA PREMIUM K65 ET

Vuoden 2020 mallistossa uutta on Vantana OnTourissa uudelleen suunniteltu keittiönosa ja Premiumissa kehysikkunat vakiona.

Kaikkia malleja koskettavia uutuuksia ovat uudet Euro 6d-TEMP -moottorit, optimoitu ja tehokas FIAT Radio-kattoantenni, tablettitietokoneen teline ja USB-pistorasiat ohjaamossa sekä vähentynyt kattoikkunoiden ajomelu.

Hobbyn uutuusmallisto esitellään Lahden Caravan Messujen uudella hallipaikalla (osasto C1). Tervetuloa tutustumaan!