14.9.2017

Hobby uutuudet 2018

Hobby uutuudet 2018

Vuoden 2018 mallistomme sisältää monta toivottua uudistusta. Tavoitteenamme on tehdä matkailusta, niin vaunulla kuin autolla, vieläkin yksinkertaisempaa, mukavampaa ja rentouttavampaa.

Hobby De Luxe 515 UHK – sänkypaikat jopa 7:lle

Hobby De Luxe 515 UHK -vaunumallin alasvedettävien sänkyjen ansiosta, vaunussa on sänkypaikkoja jopa neljälle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Tutustu perheiden suosikkiin.

Ontour-vaunumalli uudistui

Ontourin 7-metrinen malli uudisti ilmettään niin sisältä kuin ulkoa. Malli on nyt 10 senttiä leveämpi, kokonaisleveydeltään 2,20 metriä, ja sen mallissa on nyt muista mallisarjoista tuttu leveämpi ulko-ovi. Sisätilat on verhoiltu uudelleen ja ilme on valoisa. Kalusteet päivitettiin vastaamaan De Luxe-mallin tasoa.

Matkailuvaunujen juhlamallisto

Matkailuvaunujen juhlamallit 540 UL, 560 CFe ja 560 KMFe sisältävät laadukkaan ja kattavan varustepaketin, joka sisältää mm. ajoa helpottavan ETS plus -ajonvakausjärjestelmän sekä EASY DRIVER-matkailuvaunun siirtojärjestelmän. Mallin suosio on ollut valtaisaa ja niitä saatavilla vain rajoitettu määrä.

Matkailuautojen juhlamallisto

Matkailuautojen juhlamallit, V65 GE ja T70 F, vangitsevat katseita dynaamisella muotoilullaan. Autoissa on tyylikäs 50-Jahre-Hobby design ja hintaan sisältyy laadukas juhlavuoden varustus.

Lisätietoa:
Hobby Caravan agentti Suomessa: Kehätien Motorcaravan Oy
Tom Sågbom p. +358 50 544 6409, tom.sagbom@motor-caravan.fi